King Top Plan

GOOOD PLAN IRIS TOP TERBARU!

 

Anda tengah berdepan dengan dilema seperti di bawah?

Cuba anda 'tick' yang mana terkena dengan diri anda..
 
+ Sentiasa nak minum air mineral dan beralkali yang bersih tapi murah.

+ Di rumah, air sinki berbau dan adakala berwarna.

+ Letih nak beli air, isi air dalam botol dan bawa balik ke rumah.

+ Tak larat dah nak rebus air 4-5 kali sehari terutama apabila nak buat susu anak?

+ Tak daya bila bukak peti sejuk, botol air kosong tak ada siapa nak isikan?

+ Sekarang nak jimat bil elektrik tak mahu dah rebus air banyak-banyak kali sehari.

+ Water Filter sedia ada sekarang pula rupanya dulu beli murah tapi servis sangat mahal. Servis pun tak ada jadual.

+ Saya nak senangkan hidup saya ni aje sebab saya sangat sibuk!
 
ADAKAH ANDA SEDAR... HAKIKAT INI?
 air-kotor
 
TAPI, ANDA MASIH LAGI BERGANTUNG KEPADA SUMBER AIR BEGINI?
 
air-mesin-refill

Kenapa masih bersusah-payah, sekarang kan ada Penapis Air Cuckoo..

Dah beratus ribu pengguna selesai masalah mereka seperti anda.

Serahkan kepada kami untuk kami uruskan.

Hanya serendah RM2.50 je sehari. Hidup berubah 360 darjah menjadi lebih senang dan jimat wang.

iris-goodplan
 

>>>Klik SINI untuk tempahan>>

HOTLINE +60193880409
 
IRIS-top

BACA: BAGAIMANA ANDA DAPAT MINUM AIR MINERAL SETIAP HARI (TANPA MEMBEBANKAN POKET)?

 

Dari serendah RM75 sahaja sebulan, anda boleh menikmati air bersih yang sudah di-preset sehingga 13 suhu (panas sejuk dan suhu bilik).

Wow! Dan ianya 100% digital.

Antara fungsi-fungsi IRIS TOP adalah seperti berikut:

 
+ Lock Button (untuk keselamatan tangan-tangan kecil yang suka bermain air)
 
+ Display jam digital
 
+ Lampu status operasi (Merah=Panas, Biru=Sejuk, Hijau=Suhu Bilik)
 
+ Fungsi Non-Stop Flow (tak perlu sentiasa tekan dispenser)
 
+ Tangki Stainless-Steel
 
+ 6 Tahap Pemeringkatan Penapisan Air Nano (patented)
 
+ Eco-Friendly (tiada pembuangan air seperti penapis air RO)
 

ADA LAGI FAKTA-FAKTA YANG TERAKHIR MESTI ANDA KETAHUI...

 

Kenapa saya kata anda perlu miliki Penapis Air IRIS TOP sekarang? 

 
+ Dijamin HALAL oleh JAKIM Malaysia.
 
+ Good Plan Cuckoo adalah satu-satunya plan yang dicipta mengikut kesesuaian perbelanjaan anda.

+ Anda nak bayaran paling murah atau tempoh sewa lebih cepat? Anda yang pilih.
 
+ Hanya RM75 sebulan selama 84 bulan, atau RM200 selama 18 bulan.

+ Air mineral dan beralkali semulajadi lebih sesuai untuk pH seimbang badan kita.

+ Sepanjang tempoh sewa-beli juga, anda berhak menikmati servis tukar ganti, penukaran filter berjadual dan warranty sampailah habis kontrak.

+ Sehingga 13 jenis suhu untuk dipilih (5 level suhu panas, 5 level suhu sejuk, 3 level suhu bilik).

+ Saiz yang kompak namun tangki besar.

+ Isian air tapisan yang sangat pantas iaitu 2.5 minit sahaja (jika tangki kosong).
 
+ Pemanasan dan penyejukan air juga adalah cepat.

+ Penggunaan elektrik yang rendah.

+ Tidak membuang air secara membazir kerana Cuckoo menggunakan teknologi penapisan air Nano (tidak seperti penapis air RO).

+ Filter Cuckoo ditukar mengikut jadual, bukannya dicuci seperti jenama lain. Mencuci filter meningkatkan kontak dengan pencemaran dan tidak mengikut spesifikasi antarabangsa. 

pengguna-iris


Terbukti sudah 200,000 pengguna Cuckoo sudah berpuas hati.

Anda pula harus mencubanya.

Rasai kualiti air bertapis yang segar dan bersih.

 

iris-top-spec
 
>>>Klik SINI untuk tempahan!

HOTLINE +6019 388 0409

 
 
BACA INI DULU!!!!
Baca apa pengguna penapis air Cuckoo ingin kongsikan dengan anda.
 
++"Senang sungguh nak buat kopi pagi-pagi.. Tekan saja air panas kopi pun siap." -- Cik Ara, Cyberjaya.
 
++"Tak perlu lagi dah nak 'one-two-som' siapa perlu jerang air hehe... Air panas dah ready untuk baby. Steady Cuckoo.." -- Khairul, Rawang.
 
++"Saya rasa sangat gembira sebab Cuckoo membuatkan saya mampu untuk menghadiahkan penapis air yang berharga ribuan ringgit kepada emak saya walaupun saya masih belajar dan bekerja sambilan. Saya nak mak saya minum air yang dijamin bersih dan halal je sekarang." - Aisyah, Sepang.
 


Promosi ini TERHAD jadi anda mesti habis fikir sekarang.

GOOOD DEAL IRIS TOP memang untuk anda.


>>>Klik SINI untuk tempahan!

HOTLINE +6019 388 0409

 

Isi borang pun boleh. Cepat dan senang. PERCUMA aje!

Contact Form

 

Disclaimer: This info is true and verified at the time it is posted and advertised. Customers are advised to follow the instructions of the product. However we will never be deemed responsible for any misfortune or error on the customers by using this product.
Copyright ©2017 CUCKOO SHOP, All Rights Reserved.